Te mit gondolsz a feldolgozott élelmiszerekről? Mit nézel meg a címkéken, mi alapján döntesz két termék között? Milyennek kell lennie egy élelmiszernek, hogy számodra megfelelő, szimpatikus legyen? Tudni szeretnénk, mondd el nekünk! Töltsd ki a kérdőívünket és csatlakozz te is a párbeszédünkhöz.
Zöldborsóból borsókonzerv, majd zsenge borsófőzelék. Napraforgó magból étolaj, majd frissen sült rántott hús. Friss tejből tejföl, majd a töltött káposzta kihagyhatatlan feltéte. Minden alapanyag hosszú utat tesz meg, amíg élelmiszer, végül pedig az asztalra kerülő étel lesz belőle, a történet aktuális főszereplője pedig mindeközben jelentős átalakuláson megy keresztül. Rengeteg dolgozó összehangolt munkája szükséges hozzá, hogy mindez létrejöhessen, és legalább ennyi tényező alakítja, hogy mit gondolunk a végeredményről – tápláló, egészséges, biztonságos? Talán feleslegesen sok összetevőből álló, ismeretlen, káros?

A FÉSZ Hello Food programjával, és a most indított fogyasztói kutatással éppen ezeket a gondolatokat, érzéseket szeretnénk megismerni. A tiédet, a szüleidét, nagyszüleidét, barátaidét, kollégáidét – a részvétel ugyanis bárki számára nyitott.
Szeretnénk hallani és igazán meghallani a véleményed – legyen szó vásárlási szokásokról, étkezési preferenciákról vagy éppen arról, mi alapján választasz a boltban vagy a piacon. Rád van szükségünk, hogy megismerjük, miben vagy bizonytalan, miről szeretnél többet tudni – velünk, az élelmiszeriparral és feldolgozott élelmiszerekkel kapcsolatban. A Hello Food programban azért dolgozunk, hogy hiteles adatokkal, átlátható módon és szakértők bevonásával kialakított tartalmakkal adjunk választ a téged leginkább foglalkoztató kérdésekre. Egyben megmutassuk az eddig ismeretlen arcokat és a láthatatlan, mára természetessé vált erőfeszítéseket a termékek biztonságos és elérhető előállítása mögött. Segíts nekünk, hogy mi is segíthessünk egy hiánypótló programmal!
Légy részese te is a párbeszédünknek, töltsd ki a kérdőívet!