Arctica
  • Rólunk
  • Híreink
  • Hello Food
  • Programjaink
  • Tagjaink
  • Kapcsolat
Csatlakozás
Arctica
  • Rólunk
  • Híreink
  • Hello Food
  • Programjaink
  • Tagjaink
  • Kapcsolat
  • Home
  • Híreink

Élelmiszeripari támogatás a Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Programból

A Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Programból nyújtandó átmeneti támogatást részletei az Agrárminiszter 25/2020 rendeleteként jelentek meg június 22-én a Magyar Közlöny 2020. évi 148. számában. Ez a korábban bejelentett, 25 milliárd Ft-os

  • 23 jún 2020
  • 0

A hazai élelmiszergyártó vállalkozások mindent megtesznek a fogyasztók biztonságos és folyamatos ellátásáért

A Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége és tagvállalatai mindent megtesznek azért, hogy hazánkban az élelmiszerellátás a járvány okozta veszélyhelyzetben is folyamatos, biztonságos legyen és megfelelő áron álljon rendelkezésre. Az élelmiszeriparban és a

  • 02 ápr 2020
  • 0

Listeria monocytogenes Megelőzési Rendszer a magyar hűtőiparban

A Magyar Hűtő és Konzervipari Szövetség (MHKSZ) Sajtóközleménye 2018 nyarán az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) és az ECDC, a Magyarországról származó gyorsfagyasztott kukoricát hozták összefüggésbe az 5 EU tagállamot érintő

  • 30 jan 2020
  • 0

Európai szintű közös iparági álláspont a a csomagolóanyagokról

  • 18 jún 2019
  • 1

FMCG közös álláspont a csomagolási hullédokkal kapcsolatos európai uniós irányelv hazai átültetéséhez

  • 10 máj 2019
  • 0

Feldolgozott élelmiszerek. Tudni szeretnénk, mit gondolsz róluk. Elmondod?

  • 26 ápr 2019
  • 0

A fogyasztókkal folytatott párbeszédet erősítenék a hazai élelmiszergyártók

Budapest, 2019. április 24. – Irányt váltanak a magyarországi élelmiszergyártók. Átalakul és nevet vált – hogy célkitűzéseit jobban tükrözze – a mintegy 500 hazai élelmiszeripari céget tömörítő szakmai szervezet, az

  • 25 ápr 2019
  • 0

A cukor a termékfejlesztő szemszögéből

A cukor lényeges technológiai szerepei az élelmiszeriparban Amellett, hogy keserű ízhatás és utóíz nélkül édes ízt biztosít, a cukornak számos egyéb funkciója is van az élelmiszerek előállítása során. Élvezeti értéket

  • 23 ápr 2019
  • 0

Cukor, cukor, cukor

Tény, hogy az édes íz kedvelése és a keserűtől való ódzkodás már a születéskor is jelenlévő, ösztönös emberi tulajdonság. Ugyanakkor ezt a biológiailag vonzó, ősi ízt adó táplálékunk, a cukor,

  • 23 ápr 2019
  • 0

Az élelmiszeripar számokban

  • 23 ápr 2019
  • 0


  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége - 2019