Arctica
  • Rólunk
  • Híreink
  • Hello Food
  • Programjaink
  • Tagjaink
  • Kapcsolat
Csatlakozás
Arctica
  • Rólunk
  • Híreink
  • Hello Food
  • Programjaink
  • Tagjaink
  • Kapcsolat
  • Home
  • Híreink

Tovább növelheti az élelmiszerárakat a Neta emelése

SAJTÓKÖZLEMÉNY: Tovább növelheti az élelmiszerárakat és a hazai élelmiszergyártó cégek problémáit a népegészségügyi termékadó emelése, pedig továbbra sem leszünk egészségesebbek tőle

  • 16 jún 2022
  • 0

Agrárdigitalizáció: szakmai alappillérektől a komplex rendszerekig

Május 11-12-én újra érkezik a PREGA Konferencia és Kiállítás az Agroinform.hu mezőgazdasági portál és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében! Elszállt inputanyag-árak, munkaerőhiány, kedvezőtlen időjárás: ezernyi ponton válik kiszámíthatatlanná a gazdálkodás, ha az eddigi rutinok határozzák meg a napi döntéseket. “Az eredményesség növelésére nem a munkaerő-kapacitás bővítése a válasz, hanem a termelést napi szinten meghatározó, adatokra

  • 25 ápr 2022
  • 0

Mibe csomagol a jövő magyar élelmiszeripara?

Csomagolástervezési ajánlások a körforgásos gazdaság irányába:

  • 21 ápr 2022
  • 0

Élelmiszeripari támogatás a Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Programból

A Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Programból nyújtandó átmeneti támogatást részletei az Agrárminiszter 25/2020 rendeleteként jelentek meg június 22-én a Magyar Közlöny 2020. évi 148. számában. Ez a korábban bejelentett, 25 milliárd Ft-os támogatási csomag 8 milliárd Ft-os, dedikáltan az élelmiszer-feldolgozó vállalkozások számára kiírt támogatási lehetősége.

  • 23 jún 2020
  • 0

„Most megnyugtató, hogy az élelmiszerekre milyen szigorú szabályok vonatkoznak”

Szöllősi Réka szakmai és kommunikációs vezetővel készített interjút az nlc.

  • 14 ápr 2020
  • 0

A hazai élelmiszergyártó vállalkozások mindent megtesznek a fogyasztók biztonságos és folyamatos ellátásáért

A Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége és tagvállalatai mindent megtesznek azért, hogy hazánkban az élelmiszerellátás a járvány okozta veszélyhelyzetben is folyamatos, biztonságos legyen és megfelelő áron álljon rendelkezésre. Az élelmiszeriparban és a kapcsolódó szolgáltató vállalkozásokban dolgozók ebben a nehéz időszakban is elkötelezetten és a közösség iránt érzett felelősségtudattal végzik nap mint nap a munkájukat.

  • 02 ápr 2020
  • 0

Megnyitja kapuit a PREGA Konferencia

Sajtóközlemény: 150 precíziós gazdálkodási, agrárinformatikai előadás várja a látogatókat. A PREGA mottója: adatalapú döntések – fenntartható gazdálkodás. Ez a téma az elmúlt hónapok időjárási “rekordjai”alapján egyre időszerűbb, hiszen a digitalizáció eszközeivel kisebb környezetterheléssel növelhető a mezőgazdasági termelés hatékonysága.

  • 13 febr 2020
  • 0

PREGA konferencia

A PREGA Konferencia programja még soha nem volt ilyen sokszínű és részletes: hét, munkaműveletekre tematizált szántóföldi szekció, két napos állattenyésztés szekció, három kertészeti szekció és újdonságként élelmiszeripar és Digitális Agrár Stratégia szekciók várják a látogatókat. A PREGA Konferenciát és Kiállítást február 18.-án és 19.-én rendezi meg az Agroinform.hu a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködésben. A 2020-as

  • 03 febr 2020
  • 0

Listeria monocytogenes Megelőzési Rendszer a magyar hűtőiparban

A Magyar Hűtő és Konzervipari Szövetség (MHKSZ) Sajtóközleménye 2018 nyarán az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) és az ECDC, a Magyarországról származó gyorsfagyasztott kukoricát hozták összefüggésbe az 5 EU tagállamot érintő Listeria monocytogenes járvánnyal. A probléma jelentőségét felismerve, a Magyar Hűtő- és Konzervipari Szövetség (MHKSZ) egyes tagjai összefogásával és a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft szakmai

  • 30 jan 2020
  • 0

Népegészségügyi szempontból hatástalan, viszont árt a hazai élelmiszeriparnak és növeli az élelmiszerárakat: mi az?

  • 01 júl 2019
  • 0


  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége - 2019